YOGA

YOGA

Yoga har blivit allt mer populärt då vi lever i ett stressigt och stillasittande samhälle som ger både värk och psykisk ohälsa. Genom yogan lär vi oss att vara i nuet och varva ner samtidigt som vi övar upp rörligheten för att förebygga skador och värk.


Yin yoga

Yin yoga är en mer lugn yogaform där du sitter i varje position i några minuter för att komma åt bindväven istället för musklerna. Dessa klasser passar perfekt för dig som behöver komma ner i varv, hitta lugn och stretcha ut kroppen.


Vinyasa flow

Vinyasa flow är en dynamisk yogaform där du andas till dina rörelser. Passar perfekt för dig som är rastlös och vill svettas på dina yogaklasser.


Privat yoga

Förutom yogaklasser erbjuder Jacqueline och Greta även privatyoga hemma eller i vår lokal i Kungsbacka. De hjälper dig då att hitta tekniken i positionerna och utformar yogan efter dig och dina behov. Du kan även välja att boka duo-yoga med din partner eller vän.


Paryoga

Vill du och din partner eller vän yoga tillsammans?
Vi erbjuder paryoga till er som vill få en mer privat yogalektion och komma varandra närmare. Vi börjar klassen med andningsövning för att sedan köra igenom ett flow i takt med vår andning. Vi avslutar sedan med en mäktig parövning.


Företagsyoga

Vill du ge dina anställda möjlighet till förbättrad hälsa?
Vi erbjuder yoga till företag där vi antingen kommer ut till ditt kontor eller där ni kommer till vår studio i Kungsbacka.

Vi vill att hälsa ska vara en självklar prioritet och lättillgänglig. Att ge sina anställda förmånen att ta hand om sin kropp och psykiska hälsa gynnar både individen och företaget. Kontakta oss så tar vi tillsammans fram ett förslag på ett yogaupplägg för dina anställda.

Jacqueline Belfrage
Mailadress: info@lyckoreceptet.se
Greta Gröndal
Mailadress: info@lyckoreceptet.se
Yoga privatEnskildDuo
1 timme790kr/h999kr/h
3 timmar770kr/h923kr/h
6 timmar750kr/h906kr/h
12 timmar720kr/h890kr/h
LYCKORECEPTET