YOGA

YOGA

Yoga har blivit allt mer populärt då vi lever i ett stressigt och stillasittande samhälle som ger både värk och psykisk ohälsa. Genom yogan lär vi oss att vara i nuet och varva ner samtidigt som vi övar upp rörligheten för att förebygga skador och värk.


Yin yoga

Yin yoga är en mer lugn yogaform där du sitter i varje position i några minuter för att komma åt bindväven istället för musklerna. Dessa klasser passar perfekt för dig som behöver komma ner i varv, hitta lugn och stretcha ut kroppen.


Vinyasa flow

Vinyasa flow är en dynamisk yogaform där du andas till dina rörelser. Passar perfekt för dig som är rastlös och vill svettas på dina yogaklasser.


Yoga (Vinyasa & Restorative)

Den här klassen inleds med 60 min vinyasa, en dynamisk och fysisk yogaform där vi utforskar och följer andetaget. Därefter hittar vi 30 minuter Restorative med fokus på avslappning och vila.


Hatha yoga

Vi erbjuder även Hatha Yoga som är grunden till all fysisk yoga. Med lugna rörelser förbättrar vi kroppskontroll, rörlighet och närvaro i kombination med andningsövningar. 


Hatha flow – lunchyoga

Kom in, landa i kropp och lugna sinnet. Hatha flow är en dynamisk, mjukgörande och balanserande yoga praktik där vi följer andetagets rytm och utforskar vår kropp genom flöde och stillhet. En perfekt lunchkonsert för dig som söker släppa vardagsstressen och finna en stund i kroppslig närvaro.


Yoga Nidra

Yoga Nidra kan beskrivas som en guidad djupavslappning som oftast utförs liggandes på rygg. Det är ett tillstånd mellan vakenhet och sömn, ett gränsland mellan två medvetandetillstånd. Inom Yoga Nidra finns det olika tekniker för att uppnå detta tillstånd, det går även att sätta ihop olika klasser för olika syften, tex för att öka kreativiteten, för att komma till ro och somna på kvällen, eller en lunch-nidra för att få mer energi.


Förälder/baby yoga

Längtar du efter att känna din kropp smidig, stark och balanserad. Att få svettas, skratta, känna och klämma. Att få ljuda ihop med din bebis?

Kom och Boosta energinivåerna, Höj din puls och din kroppskännedom. Öka din livskvalitet och din kontakt med din stjärna.


Privat yoga

Förutom yogaklasser erbjuder Jacqueline även privatyoga hemma eller i vår lokal i Kungsbacka. De hjälper dig då att hitta tekniken i positionerna och utformar yogan efter dig och dina behov. Du kan även välja att boka duo-yoga med din partner eller vän.


Paryoga

Vill du och din partner eller vän yoga tillsammans?
Vi erbjuder paryoga till er som vill få en mer privat yogalektion och komma varandra närmare. Vi börjar klassen med andningsövning för att sedan köra igenom ett flow i takt med vår andning. Vi avslutar sedan med en mäktig parövning.


Företagsyoga

Vill du ge dina anställda möjlighet till förbättrad hälsa?
Vi erbjuder yoga till företag där vi antingen kommer ut till ditt kontor eller där ni kommer till vår studio på Linnégatan 9 i Göteborg.

Många företag väljer ett regelbundet upplägg men vi erbjuder även kick-off, hälsodagar och AW:s. Vi vill att hälsa ska vara en självklar prioritet och lättillgängligt. Att ge sina anställda förmånen att ta hand om sin kropp och psykiska hälsa gynnar både individen och företaget. Kontakta oss så tar vi tillsammans fram ett förslag på ett yogaupplägg för dina anställda.

Jacqueline Belfrage
info@lyckoreceptet.se
Jacqueline håller i Vinyasa Flow och Yin Yoga.
Hon är certifierad yogalärare och har en bakgrund
inom konståkning på elitnivå.

Jaandrée Borelius
jaandree.borelius@gmail.com
Jaandrée är utbildad inom diverse holistiska praktiker
och traditioner med kompetens inom bl.a. ljudbad, energiarbete,
shamanism, yoga, Breathwork, Tantra och olika massager.
Jaandrée håller i Hatha flow-lunchyoga och Förälder/baby yoga.

Therese Eriksson
info@lyckoreceptet.se
Therese är yogalärare och håller i Vinyasa & Restorative
varannan söndag.

Jenny Balkerud
info@lyckoreceptet.se
Jenny håller i Hatha Yoga och är utbildad yogalärare
samt danspedagog och läser sitt tredje år på
Skandinaviska Osteopathögskolan. 

Emma Bergsten
emmajbergsten@gmail.com

Emma har en bakgrund inom handboll och mycket fysisk tung träning. Det var under tiden i Mexiko hon kom i kontakt med yogan då hon surfade en hel del och hade fått höra att yogan blir en bra kombination med vågsurfingen. Idag är hon utbildad yogainstruktör inom Hatha och yoga nidra.

Anna  Ternow
anna.rigner@gmail.com

Anna gick sin yogautbildning inom Vinyasa flow 2018 och har undervisat sedan dess.

Yoga privatEnskildDuo
1 timme790kr/h999kr/h
3 timmar770kr/h923kr/h
6 timmar750kr/h906kr/h
12 timmar720kr/h890kr/h
LYCKORECEPTET