TANTRA & HEALING

TANTRA

Vill du testa tantra själv eller tillsammans med din partner?
Vi erbjuder tantra till dig som vill lära känna dig själv och/eller din partner bättre! Få en privat behandling av vår terapeuter eller boka en kurs för att riktigt dyka in i den tantriska världen.

Tantra är ett utforskande av dig själv i ett möte med andra. Det betyder “expansion av medvetande” eller “väv” och man kan se det som att man är ett redskap för någons inre utveckling eller väver samman något vackert tillsammans. Det är något som bör upplevas i form av närhet, inte bara fysiskt utan kanske via kontakt själsligt eller energimässigt. Framförallt utgår tantriska möten från hjärtat och vi lär oss förhålla oss till varandra på ett nytt sätt. Välkommen att utforska dig i mötet med mig eller din partner

Vill du testa på tantra? Boka då in en behandling med Robert, Jaandrée eller Robin!


HEALING

Intuitiv Healing är en stark, renande och stärkande form av healing för din kropp och själ. Under sessionen kopplar Moa intuitivt upp sig mot ditt energifält och högre universella energier för att kanalisera de frekvenser du behöver just i stunden. Energin går in på cellnivå för att lösa upp blockeringar lagrade i din fysiska kropp och din energikropp, så att det du behöver läka och släppa taget om kan komma upp till ytan och transformeras på riktigt. Healingen höjer frekvensen både inuti och utanför kroppen och renar hela din energikropp så att din energi kan flöda fritt. Under en session kan Moa också få information om tidigare liv, budskap eller vägledning som är relaterade till din själs utveckling och kall här på jorden. Du får precis det du behöver i stunden.


Jaandrée Borelius
Tel: 0735-176623
jaandree.borelius@gmail.com

Jaandrée är utbildad inom diverse holistiska praktiker och traditioner med kompetens inom bl.a. ljudbad, energiarbete, shamanism, yoga, Breathwork, Tantra och olika massager. På lyckoreceptet kommer hon att erbjuda tantriska behandlingar, lunch yoga och tantriskt utforskande och relaterande i närvaro som veckovis workshop.

Robert Törnqvist
Robert.rundberg@gmail.com

Robert är tantra-terapeut och arbetar intuativt.

Robin Teckhaus Westerberg
Tel: 0735-334437
teckhausyoga@gmail.com

Robin ger sessioner inom Transformational Bodywork,
Samt faciliterar även breathwork sessioner, mansgrupper och tantriska praktiker.

Moa Nilsson
Tel: 0730-388255
risingstarseedschool@mail.con

Moa ger healingsessioner.

LYCKORECEPTET