STRESSBEHANDLINGAR

STRESSBEHANLINGAR

Stressbehandlingar är enskilda behandlingar som består av en kombination av aktiv andningsövning, guidad mindfullness samt kroppsmassage med olja och varma stenar. Stressbehandlingen bygger på en hopsättning av metoder som var och en är forskningsbaserad för att effektivt lugna nervsystemet. Framför allt är behandlingen utformad för att lugna Vagusnerven som är aktiv vid stress.

Vagusnervens tillstånd är essentiell när det gäller hur vi samverkar med vår verklighet. Av denna anledning så är stressbehandlingen även lämplig för traumabehandling, då trauma gärna sätter sig i kroppen och dess nervsystem. I behandlingen ingår även det en stunds samtal och coachning.

Bokningstider kommer upp strax!

Om Josefin
Jag som leder heter Josefin Hultberg och jag är:
* Andningscoach
* Stress- och traumabehandlare
* Systemisk healer
* Föräldracoach
* Pedagogisk metodutvecklare
* Utbildad lärare
* Beteendevetare
* Symbolpedagog
* Systemisk ledarcoach
* Rebirthing Breath Work
* Hot Stone massör

Jag har arbetat med min egen läkning i över 20 år och har genomgått otaliga kurser och workshops gällande energiarbete och meditation. Min karriär har alltid bestått av att hjälpa människor, ofta genom att försöka förstå människors kommunikationssätt och beteenden som oftast handlar om överlevnadsstrategier. Jag brinner för utveckling och växande mot människors sanna jag.
Jag ger även enskilda behandlingar för stress och trauma, samt föräldracoachning via zoom.

Josefin Hultberg
Mail: Josefin.hultberg13@gmail.com

LYCKORECEPTET