PRIVATA BOKNINGAR

PRIVATA BOKNINGAR

Vi arrangerar event för företag och privata grupper. Vi erbjuder olika typer av workshops, teambuilding, föreläsningar, träning och aktiviteter för bl.a. svensexor och möhippor. Vi anordnar dessa event helt utifrån era önskemål och förväntningar. Skicka iväg en bokningsförfrågan nedan så pratar vi ihop oss.


Privatyoga

Förutom yogaklasser erbjuder Jacqueline även privatyoga hemma eller i vår lokal i Kungsbacka. De hjälper dig då att hitta tekniken i positionerna och utformar yogan efter dig och dina behov. Du kan även välja att boka duo-yoga med din partner eller vän.


Paryoga

Vill du och din partner eller vän yoga tillsammans?
Vi erbjuder paryoga till er som vill få en mer privat yogalektion och komma varandra närmare. Vi börjar klassen med andningsövning för att sedan köra igenom ett flow i takt med vår andning. Vi avslutar sedan med en mäktig parövning.


Personlig Träning

Träning är en stor del av våra liv och något vi själva mår väldigt bra av.

Vi tar emot dig för träning antingen online, i Linné, Kungsbacka eller i din hemmamiljö om du bor i Göteborgsområdet. När ni tränar tillsammans kommer fokus att ligga på dig, dina mål och förutsättningar som vi skapar ett personligt träningsprogram utifrån som du även kan ta med och utgå från senare på egen hand.


Möhippor, AW:s och tjejkvällar

Champagneyoga
Njut av ett härligt yogapass med exempelvis ett glas champagne i handen tillsammans med dina vänner, eller varför inte testa på snippsauna ihop?

Snippsauna

En workshop där vi ger information om snippsauna, hur man gör och använder sig utav det samt testar på för de som vill. Räkna med en inspirerande och energigivande träff med dina vänner!

Eget önskemål

Vi erbjuder bland annat Yoga, träning, mammaträning, dans, BloomX (virtuell miljö), barndans mycket mer! Så kom med dina önskemål så ska vi göra vårt bästa för att möta dem!


Vill du få mer information? Kontakta då oss nedan.

LYCKORECEPTET