PARYOGA

PARYOGA

Vill du och din partner eller vän yoga tillsammans?
Vi erbjuder paryoga till er som vill få en mer privat yogalektion och komma varandra närmare. Vi börjar klassen med andningsövning för att sedan köra igenom ett flow i takt med vår andning. Vi avslutar sedan med en mäktig parövning.

Yoga har blivit allt mer populärt då vi lever i ett stressigt och stillasittande samhälle som ger både värk och psykisk ohälsa. Genom yogan lär vi oss att vara i nuet och varva ner samtidigt som vi övar upp rörligheten för att förebygga skador och värk. Jacqueline är certifierad yogalärare och har en bakgrund inom konståkning på elitnivå. I dagsläget håller Jacqueline i både Vinyasa Flow och Yin Yoga.

Vinyasa flow är en dynamisk yogaform där du andas till dina rörelser. Jacqueline har skapat unika klasser med inspiration från konståkningen där du rör dig och uttrycker dig till musik. Passar perfekt för dig som är rastlös och vill svettas på dina yogaklasser.

Yin yoga är en mer lugn yogaform där du sitter i varje position i några minuter för att komma åt bindväven istället för musklerna. Dessa klasser passar perfekt för dig som behöver komma ner i varv, hitta lugn och stretcha ut kroppen.

Vill du och din partner eller vän få en magisk stund tillsammans? Då passar paryoga er perfekt!

Jacqueline Belfrage
info@lyckoreceptet.se
0722-245478

LYCKORECEPTET