MASSAGE

MASSAGE

Massage 60 eller 90 minuter, hel-eller halvkropp är en behandling som sker med essentiella oljor och är skräddarsytt för dina behov och vad som passar dig både fysiskt och mentalt. Ökar blodcirkulation och mjukar upp spänningar, värk och knutar.


Hot Stone Massage

Ofta tror vi att vi behöver hård, djup muskelmassage för att få resultat, men så är det inte alltid.

En Hotstone massge innefattar en mjuk långsam oljmassage på en varm massagebänk med varma stenar. Värmen och den mjuka massagen är väldigt välgörande för ett stressat och överaktivt nervsystem. Massagen lugnar hela ditt system, vilket gynnar god sömn, större närvaro och koncentrationsförmåga.


Stressbehandling

Stressbehandlingar är enskilda behandlingar som består av en kombination av aktiv andningsövning, guidad mindfullness samt kroppsmassage med olja och varma stenar. Stressbehandlingen bygger på en hopsättning av metoder som var och en är forskningsbaserad för att effektivt lugna nervsystemet. Framför allt är behandlingen utformad för att lugna Vagusnerven som är aktiv vid stress.


Våra Massörer

Greta Gröndahl
grondahl.g@gmail.com
Greta är massör och skräddarsyr massagebehandling utefter det som passar dig både fysiskt och mentalt.

Josefin Hultberg
Mail: Josefin.hultberg13@gmail.com

Josefin är utbildad Andningscoach, Stress- och traumabehandlare,
Systemisk healer och Hot Stone massör.

Jaandrée Borelius
jaandree.borelius@gmail.com

Jaandrée är utbildad inom diverse holistiska praktiker och traditioner med kompetens inom bl.a. ljudbad, energiarbete, shamanism, yoga, Breathwork, Tantra och olika massager.

LYCKORECEPTET