ONLINEKANAL

Onlinekanal

Vi älskar att hjälpa andra hitta sitt lyckorecept. Därför introducerar vi nu vår alldeles egna onlinekanal via Boon.tv. Där hittar du träningspass, yoga och föreläsningar kopplat till välmående. Vi arbetar även med det revolutionerande konceptet från BloomX som skapar en helt unik träningsupplevelse.

Vi har båda bakgrund som elitidrottare inom konståkning och arbetar idag tillsammans med träning och hälsa, Sandra som personligt tränare och gruppträningsinstruktör och Jacqueline som yogainstruktör. Utifrån detta samlar vi våra gemensamma kunskaper och erfarenheter och skapar träningsprogram som du kan följa online – var du vill, när du vill. Du tecknar ett att medlemskap och får obegränsad tillgång till alla våra tjänster.

Pris, onlineträning via Boon-TV
149kr/månad

Därför älskar vi onlineträning med Boon-TV och BloomX…

Varierande träningsupplägg med fys, yoga, mental träning, etc.

Bestäm själv var och när du vill träna.

Utbildade, erfarna och engagerade instruktörer.

Nya träningsprogram varje vecka och gamla att köra om och om igen.

Delta i medlemsforum för frågor, feedback och diskussioner.

Ingen bindningstid. Avsluta när du vill.

Ha inflytande och rösta på vilken träning du vill ha mer av.

Unik virtuell träningsupplevelse med BloomX.

BloomX

BloomX är en ny, helt unik träningsupplevelse att ta del av både online och i fysiska rum. BloomX är en teknik som förstärker träningsupplevelsen genom att skapa virtuella miljöer. Det som skiljer BloomX från annan virtuell träning är att tekniken består av en MK player 360. Tack vare den går det alltså att fylla ett helt rum med en projicerad bild eller video.

Vi har valt att utnyttja tekniken i den träning vi erbjuder via Lyckoreceptet och Boon-TV för att exempelvis skapa avslappning och fokus under yoga eller för att visualisera träningsutmaningar som får oss att höja intensiteten, uthålligheten och prestationen. Det finns en oändlig uppsättning av miljöer och bilder att använda och varje träningspass blir därför välanpassat och unikt.

LYCKORECEPTET