FÖRETAGSYOGA

FÖRETAGSYOGA

Vill du ge dina anställda möjlighet till förbättrad hälsa?
Vi erbjuder yoga till företag där vi antingen kommer ut till ditt kontor eller där ni kommer till vår studio i Kungsbacka.

Fotograf Julio Chang

Yoga har blivit allt mer populärt då vi lever i ett stressigt och stillasittande samhälle som ger både värk och psykisk ohälsa. Genom yogan lär vi oss att vara i nuet och varva ner samtidigt som vi övar upp rörligheten för att förebygga skador och värk. Jacqueline är certifierad yogalärare och har en bakgrund inom konståkning på elitnivå. I dagsläget håller Jacqueline i både Vinyasa Flow och Yin Yoga.

Vinyasa flow är en dynamisk yogaform där du andas till dina rörelser. Jacqueline har skapat unika klasser med inspiration från konståkningen där du rör dig och uttrycker dig till musik. Passar perfekt för dig som är rastlös och vill svettas på dina yogaklasser.

Yin yoga är en mer lugn yogaform där du sitter i varje position i några minuter för att komma åt bindväven istället för musklerna. Dessa klasser passar perfekt för dig som behöver komma ner i varv, hitta lugn och stretcha ut kroppen.

Vi vill att hälsa ska vara en självklar prioritet och lättillgänglig. Att ge sina anställda förmånen att ta hand om sin kropp och psykiska hälsa gynnar både individen och företaget. Kontakta oss så tar vi tillsammans fram ett förslag på ett yogaupplägg för dina anställda.

porträttbild

lyckoreceptet@outlook.com
0793-470420

AlternativBeskrivningPris
Företagsyoga (60 min)Klassisk yoga på matta med andning, fysiska kroppsrörelser (asanas) och djupavslappning. 9.995kr
10 ggr
Företagsyoga (60 min)Klassisk yoga på matta med andning, fysiska kroppsrörelser (asanas) och djupavslappning. 5.995kr
5 ggr
Kontorsyoga (30 min)30 min kontorsyoga utan ombyte med fokus på andning och avslappning5.995kr
10 ggr
Kick-off
(60 min)
Välj mellan Vinyasa Flow och Yin Yoga. Det är anpassat för företagsevent och kick-off. Ge dina anställda en härlig start eller avslutning på terminen!2.495kr
1 ggr
Priserna är angivna som ex.moms
LYCKORECEPTET