FRAMGÅNG INIFRÅN POWER TERAPI

TILLSAMMANS SKAPAR VI PLATS FÖR KVINNAN INOM DIG SOM LÄNGTAR EFTER ATT BLOMMA UT I SIN FULLA POWER.

 

”Känslan av att vara vilsen i mig själv, är en tung känsla att bära. Jag är fylld av osäkerhet kring vem jag är och mina förmågor. Det känns fel, jag känns fel, jag tvivlar. Mitt upp i detta svävar en stor ensamhet och en saknad av förståelse.
Jag längtar efter klarhet, bekräftelse och min inre trygghet. Jag har ingen runt mig som verkligen förstår mig, som verkligen ser mig. Jag är ensam med mina rädslor och saknaden av gemenskap är stor.”

Den ångestfyllda och vilsna vägen har vi vandrat på i många år. I vårt sökande efter svar den traditionella vägen, utan någon inre framgång skapade vi istället vår terapi.

FRAMGÅNG INIFRÅN POWER TERAPI är en ny väg hem till dig själv.

Vi kommer uppleva kraftfulla sessioner där vi går ifrån det klassiska samtalet till en djupare nivå med hjälp av kroppens rörelse. På så sätt släpper vi stagnerade känslor och tillåter allt att komma till uttryck. Vi jobbar med våra tankar och känslor på ett djupare plan genom guidade meditationer och energiarbete. Sessionerna är också uppbyggda med coachande frågeställningar. Vi avslutar med delning i cirkel för att känna en stark gemenskap och inspireras av varandra.

Tillsammans skalar vi av lager av osäkerhet, självkritiska tankar och andras åsikter som har fått ta för stor plats i våra liv. Allt för att låta den vi verkligen är få skina starkt. Vi öppnar upp för vår inre trygghet, en djupare självkärlek och vår self power.

BE YOU DO YOU

Kärlek
Tina och Zandra

…..

NÄR: Start den 8e November kl 18-20
VAR: Linnégatan 9
HUR: 4 tillfällen på tisdagarna i november den 8,15, 22 och 29e kl 18-20
PRIS: 1500kr för 4 tillfällen

Här är hela du välkommen.
BOKA DIN PLATS HÄR!

OM INTE NU NÄR? BOKA DIN PLATS ❤️

 

Datum

nov 08 2022
Expired!

Tid

18:00 - 20:00

Kostnad

1,500.00SEK

Mer info

BOKA

Platser

Linnégatan 9
Linnégatan 9, Göteborg
BOKA

LYCKORECEPTET

webbplats av carolina fridh

LYCKORECEPTET