”ALIVE” Unik yogakurs – i Göteborg med Caroline M. Smith

Välkommen in till en flerskiktsresa genom välkända yogapositioner med upplevelsebaserad anatomi, där du får ansluta till din egna kropps rytm och intelligens.

Vi möts på en förkroppsligad resa tillsammans för att frodas och växa! Inte för att kunna eller göra mer utan i hågkomst till den du är och det du bär på genom kroppens visdom i rörelse och rörande. Yogan är Embodied flow inspirerad med inslag av fantastiska läror som Traditionell kinesisk medicin (TCM) och Tantra med möte av nervsystemsförståelse och livet i närhet.

Klasserna är en blandning av fysiskt stärkande flödande rörelser med avslappning i djuphet. Vi möts i fri rörelse, asanas, pranayama och meditation. Varje vecka genomsyras av att möta det som är levandes men med teman som bygger vidare på vad vi som grupp arbetar med. Vi landar inte bara i vårt praktiserande för att vara i kroppens inre närvaro utan också för att öka kapaciteten att kunna vara med det yttre spacet som kallas världen omkring.

“ I dont belive people are looking for the meaning of life, as much as they are looking for the experience of being alive”- Joseph Cambell

Välkommen som DU är! 

Begränsat antal platser; platserna brukar gå åt fort så först till kvarn : )

DAG: Onsdagar 17:30-19:00

NÄR:
Omgång 1: 10 gånger 18/1- 29/3 (EJ 15/2 -Sportlovsveckan )
Omgång 2: 8 gånger 19/4-7/6

INVESTERING:
10 gånger: 2500kr
8 gånger: 2000kr

PLUS exklusiv tillgång under kursen till WeMoveYou Onlinestudio med över 100 klasser av flödande yoga, yin yoga, pranayama, meditation, träning och nervsystemsregleringstekniker med mig och andra fantastiska lärare (värde 998 🙂 OCH en lyxig och superfin goodiebag från Bioeffect.

Möjlighet till delbetalning finns, bara maila det vid anmälan.

PLATS:  Lyckoreceptet i Göteborg 

ANMÄLAN: 

BOKA HÄR eller maila din anmälan till info@carolinemsmith.com. Anmälan är bindande men kan överlåtas till annan. Vänligen meddela vilken omgång du vill delta på eller om du redan nu vill reservera en plats för hela terminen : )

OM CAROLINE:

Rörelse har alltid varit poesi för Caroline. Ända sedan dansen kom in i hennes tidiga tonår har uttrycket att få skapa rörelser varit den främsta ledsagan genom livet. 

Det som intresserar Caroline är det enkla, mjuka och ärliga. Hon tror på att när vi dyker upp som oss själva, med hela oss i alla nyanseringar, blir vi som mest kraftfulla och kreativa. Att få ge oss tillåtelsen att stanna kvar längre i närhet med det som är och möta hur det känns på riktigt än hur det bör kännas eller skall vara. Här ligger även magin till att röra oss vidare ut i autentiska möten med andra i världen. 

Carolines guidning i rummet kommer från hjärtat och håller utrymme för utforskandet av just din kropps uttryck i berusad närvaro. Klasserna blandas med allt som hör till livet, det lilla som det stora, från yogans mytologi och filosofi till musik, poesi och möten. 

Caroline har undervisat yoga i över 15 år, heltid sedan 2010 och arbetar dagligen med mötet i öppna klasser, retreats, workshops som privata sessioner i Göteborg. Hon har en examen som hälsocoach och över 1000 studerande timmar inom olika yogastilar.

Hennes sug till att alltid vara en student gör att hon fortsätter sitt studerande inom främst Traditionell kinesisk medicin (TCM), Embodied Flow, Mind Body Centering och Nervsystemsförståelse.

För mer information gå till: https://carolinemsmith.com

Instagram: @carolinemsmithyoga

Datum

apr 19 2023

Tid

17:30 - 19:00

Kostnad

2,500.00SEK

Mer info

BOKA

Platser

Linnégatan 9
Linnégatan 9, Göteborg
BOKA

LYCKORECEPTET

webbplats av carolina fridh

LYCKORECEPTET