Soulful Dance Journey

Välkommen åter på en guidad dansresa som väcker hela dig till liv – inifrån och ut. Här släpper vi hur det ser ut och njuter av hur det känns. Du kan boka antingen kursen eller drop in!

Kurs 4 tillfällen
Vi ses varannan vecka under 4 tillfällen:
11e Maj – kl 18:30
25e Maj – kl 18:30
8e juni – kl 18:30
22e juni – kl 18:30

Boka hela kursen för 600kr eller boka drop in för 195kr!
Boka kurs här!
Boka drop in här!

Du får uppleva att röra dig på det sätt din kropp och själ längtar efter till olika typer av musik. Lite som meditation i rörelse – sinnet får vila och du kommer ner i kroppen och lyssnar inåt. Här får alla dina färger och nyanser komma till uttryck, i ett tryggt och tillåtande space, där du kan komma i kontakt med dig själv, din kropp, ditt inre – mjukheten, sårbarheten, visdomen, och livsglädjen, kraften, modet, lekfullheten – allt det du är. Och släppa på allt som du inte längre är och som inte längre gynnar dig: spänningar, stress, kontroll, motstånd, tankar, känslor. Det är underbart frigörande, läkande och så härligt!

Varmt välkommen att uppleva magiska stunder i dig själv och tillsammans – där vi fyller på, kommer hem och kommer till liv! Jag som guidar dig heter Erica och jag arbetar med att hjälpa människor till att kliva in i sin fulla potential, känna, utforska och leva fullt ut. Att göra detta genom Soulful Dance är kraftfullt och det härligaste jag vet!

Datum

maj 11 2022
Expired!

Tid

18:30 - 20:00

Kostnad

600.00SEK

Mer info

BOKA

Platser

Norra Torggatan 15, Kungsbacka
BOKA

LYCKORECEPTET

webbplats av carolina fridh

LYCKORECEPTET