EVENT

EVENT

Event är ett bra sätt att lära känna både dig själv och andra, eller för att skapa en minnesvärd dag tillsammans. Vi håller olika typer av event, både öppna och privata, med fokus på välmående och hälsa. Vi arrangerar bland annat svensexor, möhippor, föreläsningar och träningsaktiviteter.

KOMMANDE EVENT
Vi håller regelbundet olika former av öppna event med inriktning träning, hälsa och välmående. Hittills har vi bland annat arrangerat yoga vid flera tillfällen, snippsauna, kallbad, träning, dans, etc. I listan ovan hittar du alla våra kommande event och all information om dem.

Privata event

Vi arrangerar även event för företag och privata grupper. Vi erbjuder olika typer av workshops, teambuilding, föreläsningar, träning och aktiviteter för bl.a. svensexor och möhippor. Vi anordnar eventen helt utifrån era önskemål och förväntningar. Skicka iväg en bokningsförfrågan så pratar vi ihop oss…

Välj om bokningen gäller event för företag
Beskriv gärna så utförligt du kan vilken sorts event du är intresserad av. Hur många kommer att delta? Vart vill ni vara? Finns det något annat vi bör känna till?

LYCKORECEPTET